Aantal personen: 4
600 gr krielaardappelen
40 gr boter
3 eetlepels fijngesneden peterselie
1 grote fijngesneden ui
1 klein blikje tomatenpuree
2 1/2 dl kruidenbouillon (van tablet)
200 gr gehalveerde champignons
2 venkelknollen in grove stukken
4 ontvelde tomaten in parten
500 gr kabeljauwfilet in blokjes
zout, peper
1 theelepel tijmblaadjes
Kook de aardappelen met zout in 20 minuten gaar, giet ze af en
roer er 15 gr boter en 2 eetlepels peterselie door.
Verhit 25 gr boter en bak de ui hierin 5 minuten.
Roer de tomatenpuree en de bouillon erdoor.
Voeg de champignons, venkel, tomaat, vis, zout, peper en tijm
toe en laat de vis met het deksel op de pan 15 minuten
zachtjes stoven.
Bestrooi voor het serveren met 1 eetlepel peterselie en
serveer er peterselie-aardappeltjes bij.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |